AnaSayfa / Genel / Kahve falında ara sokaklarda dolaşmak

Kahve falında ara sokaklarda dolaşmak

Kahve falında ara sokaklarda dolaşmak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ara sokaklarda dolaşmak gördüyseniz:

  • Duygu sömürüsü ya da duygusal şantaj yapan kişilere dikkat edin.

Kahve falında ara sokaklarda dolaşmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında sokakta dolaşmak her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında gece sokakta dolaşmak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında mezarların arasında dolaşmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kısmetli bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında ölülerin arasında dolaşmak hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında sokak araları görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, endişelerinin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ara sokaklar görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına işarettir.

Kahve falında ara sokaklarda yürümek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir