AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarla uğraşmak

Kahve falında mezarla uğraşmak

Kahve falında mezarla uğraşmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, itibar edineceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarla uğraşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında mezarla uğraşmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeyle uğraşmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında hamur işleriyle uğraşmak malının, parasının ve makamının artacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böceklerle uğraşmak birçok kişiye yardım edeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişiyle uğraşmak istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ etle uğraşmak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında hayvanlarla uğraşmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine delalettir.

Kahve falında pislikle uğraşmak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir