AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur işleriyle uğraşmak

Kahve falında hamur işleriyle uğraşmak

Kahve falında hamur işleriyle uğraşmak büyük üzüntüler olacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, deneyim kazanacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur işleriyle uğraşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sürprizlerle karşılaşabilir veya sürpriz çıkışlar yapabilirsiniz.

Kahve falında hamur işleriyle uğraşmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur işiyle uğraşmak aralarında bir konuşma geçeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamurla uğraşmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işle uğraşmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze işleriyle uğraşmak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında hamur işi dağıtmak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş hamur işi yemek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamur işi yapan görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir