AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ etle uğraşmak

Kahve falında çiğ etle uğraşmak

Kahve falında çiğ etle uğraşmak fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, muradın gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında çiğ etle uğraşmak gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal bazı ilişkileriniz kopabilir.

Kahve falında çiğ etle uğraşmak Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına işaret eder.

Kahve falında etle uğraşmak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et parçaladığını görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çiğ et yendiğini görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına yorulur.

Kahve falında çiğ koyun eti görmek sorumlulukların azalacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında çiğ eti kemiğinden ayırmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ at eti görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında köpeğe çiğ et vermek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir