AnaSayfa / Genel / Kahve falında pislikle uğraşmak

Kahve falında pislikle uğraşmak

Kahve falında pislikle uğraşmak uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, malının da eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında pislikle uğraşmak gördüyseniz:

  • Çok az bir süre daha sabır gerekiyor.

Kahve falında insan pisliğiyle uğraşmak başarısının ve kazancının sürekli olacağına, her konuda gelişme gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında pislikle uğraşmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında evraklarla uğraşmak kendisiyle de gururlanacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında şeytanlarla uğraşmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında fareyle uğraşmak kısmet bolluğu yaşanacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında işle uğraşmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, yeni mallara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarla uğraşmak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan uğraşmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir