AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvanlarla uğraşmak

Kahve falında hayvanlarla uğraşmak

Kahve falında hayvanlarla uğraşmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, kasasının ağırlaşacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvanlarla uğraşmak gördüyseniz:

  • Kullandığınız yöntemlerin veya işleri halletme biçiminizin diğerlerininkiyle uymaması sorun yaratabilir.

Kahve falında hayvanlarla uğraşmak kadim dostlar edineceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında birisiyle uğraşmak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla uğraşmak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle uğraşmak elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında cenaze işleriyle uğraşmak daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında evraklarla uğraşmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında fareyle uğraşmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına inanılır.

Kahve falında tuvaletle uğraşmak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir