AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişiyle uğraşmak

Kahve falında dişiyle uğraşmak

Kahve falında dişiyle uğraşmak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında dişiyle uğraşmak gördüyseniz:

  • Plan, proje ya da programlarınızın istediğiniz şekilde ilerleyebilmesi için elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekebilir.

Kahve falında dişiyle uğraşmak ekmeğinin ve kazancının artacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla uğraşmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarla uğraşmak sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında fareyle uğraşmak bir sıkıntıya girmeye, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında hayvanlarla uğraşmak onlar sayesinde moral bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında işle uğraşmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında farelerle uğraşmak çok uğraş vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ etle uğraşmak ulvi kimse haline geleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir