AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığın yanından geçmek

Kahve falında mezarlığın yanından geçmek

Kahve falında mezarlığın yanından geçmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine işarettir.

Kahve falında mezarlığın yanından geçmek gördüyseniz:

  • Sürekli kendini tekrar eden veya belli bir seyir izleyen davranış kalıpları olan kişiler ya da konular sizi fazlasıyla şaşırtabilirler.

Kahve falında mezar yanından geçmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın yanından geçmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığın yanından geçmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine inanılır.

Kahve falında mezarlık yanından geçmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölünün yanından geçmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına işarettir.

Kahve falında suyun yanından geçmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında caminin yanından geçmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet eder.

Kahve falında aslanın yanından geçmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir