AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar yanından geçmek

Kahve falında mezar yanından geçmek

Kahve falında mezar yanından geçmek yalan söylemeyeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında mezar yanından geçmek gördüyseniz:

  • Size ek gelir getirebilecek yollar arayabilir, yeteneklerinizi paraya çevirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında mezarlığın yanından geçmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında mezarın yanından geçmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlık yanından geçmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar yanından geçmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına delalet eder.

Kahve falında aslanın yanından geçmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında denizin yanından geçmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun yanından geçmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin yanından geçmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir