AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanı yanında görmek

Kahve falında aslanı yanında görmek

Kahve falında aslanı yanında görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, maddi güç sahibi olacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine işarettir.

Kahve falında aslanı yanında gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı kendi yararınıza kullanmanızda fayda var.

Kahve falında aslanın yanından geçmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında aslanı yanında görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, işlerin çok iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin yanında oturmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının yanında tuvalet yapmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını yanında görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalettir.

Kahve falında mezarın yanında yatmak geç de olsa huzura erileceğine, adının yayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin yanından geçmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında başkalarının yanında tuvaletini yapmak hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir