AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin yanından geçmek

Kahve falında köpeğin yanından geçmek

Kahve falında köpeğin yanından geçmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, fakirlikten kurtulmaya, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin yanından geçmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz veya mevcut ilişkinizde yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında köpeğin yanından geçmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına rivayet eder.

Kahve falında aslanın yanından geçmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına inanılır.

Kahve falında mezar yanından geçmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlık yanından geçmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlığın yanından geçmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında suyun yanından geçmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin yanından geçmek tartışmaların son bulacağına, mülkiyetinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın yanından geçmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir