AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin yanından geçmek

Kahve falında denizin yanından geçmek

Kahve falında denizin yanından geçmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, arzuların yerine geleceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin yanından geçmek gördüyseniz:

  • Ağızdan kaçan kelimeler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında denizin yanından geçmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulur.

Kahve falında ateşin yanından geçmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yılanın yanından geçmek elini eteğini hayattan çekeceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına işarettir.

Kahve falında suyun yanından geçmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün yanından geçmek kazancının günden güne arttıracağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında aslanın yanından geçmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlığın yanından geçmek aralarında bir konuşma geçeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında mezar yanından geçmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir