AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın yanında durmak

Kahve falında mezarın yanında durmak

Kahve falında mezarın yanında durmak zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine delalettir.

Kahve falında mezarın yanında durmak gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz kimselere karşı büyük bir üstünlük sağlayabilirsiniz.

Kahve falında mezarın yanında durmak aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar başında durmak sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi mezarının başında durmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında mezarın başında durmak çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, kazancının iki kat artacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlık yanından geçmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, rütbesinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın yanında yatmak ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında mezarın yanında ev görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın yanında oturmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir