AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın yanında ev görmek

Kahve falında mezarın yanında ev görmek

Kahve falında mezarın yanında ev görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, hem de zengin biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın yanında ev gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda güç mücadeleleri veya şov yapan kişilerle uğraşılar söz konusu olabilir.

Kahve falında mezarın yanında ev görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında mezarlık yanında ev görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlık yanında oturmak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında mezarın yanında oturmak sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın yanında yatmak alınganlıkların hasıl olacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlığın yanından geçmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlık yanından geçmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işarettir.

Kahve falında mezarın yanında durmak çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir