AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın içine yatmak

Kahve falında mezarın içine yatmak

Kahve falında mezarın içine yatmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın içine yatmak gördüyseniz:

  • Manipulatif bir kişiyle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında mezara yatmak zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün mezarına yatmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde yatmak planlarının bozulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında mezara girip yatmak sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında iki mezar arasında yatmak iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın içine yatmak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, ailesi ile mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında mezarın üstünde yatmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıgın üstüne yatmak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir