AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda yatmak

Kahve falında mezarda yatmak

Kahve falında mezarda yatmak ekmek ve dünya malı alacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, övgü dolu sözler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda yatmak gördüyseniz:

  • Ayak eklemleriyle ilgili sorunlar kendini gösterdiğinde önemsememezlik etmeyin.

Kahve falında ölünün mezarına yatmak kendisi için yeni bir yol çizeceğine, anne baba dualarının alınacağına inanılır.

Kahve falında mezar içine yatmak çok daha iyi koşullara sahip olacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıgın üstüne yatmak kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında mezarın içinde yatmak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına işarettir.

Kahve falında mezarda yatmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına yorulur.

Kahve falında mezara girip yatmak hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mezara yatmak alkış alacağına ve itibar göreceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta yatmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, aksine daha da zorlaştıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir