AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar içine yatmak

Kahve falında mezar içine yatmak

Kahve falında mezar içine yatmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar içine yatmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çevrenizdekilerle paylaşmadan önce iki kere düşünmelisiniz.

Kahve falında mezarın üzerinde yatmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına inanılır.

Kahve falında mezarın yanında yatmak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında mezarın yanına yatmak darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mezarda yatmak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün mezarına yatmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mezar içine yatmak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıgın üstüne yatmak işlerin yoluna gideceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki mezar arasında yatmak aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir