AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık yatmak

Kahve falında mezarlık yatmak

Kahve falında mezarlık yatmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlık yatmak gördüyseniz:

  • Haddini aşan cümleler, ağızdan kaçan laflar veya sert cümleler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında mezarın üstünde yatmak kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine delalet eder.

Kahve falında boş mezara yatmak keyifleneceğine ve afiyette olacağına, arkasından iyi konuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda yatmak anne ve babasının her zaman başında olacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta yatmak sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına delalettir.

Kahve falında mezar yanında yatmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın yanına yatmak sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığa yatmak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında mezarın içinde yatmak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir