AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı üstünde yürümek

Kahve falında çatı üstünde yürümek

Kahve falında çatı üstünde yürümek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yollarını ayıracağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında çatı üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği ya da farklı kişilerle karşılaşmanız hayatınızda eğlenceyi arttırabilir.

Kahve falında çatı üstünde yürümek huzursuz ve mutsuz olacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında çatının üstünde yürümek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına işaret eder.

Kahve falında çatının üstünde olmak hedeflerine ulaşacağına, hayırlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatı üstünde oturmak kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine delalet eder.

Kahve falında çatının üstünde kar görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında çatıda yürüdüğünü görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına işarettir.

Kahve falında çatıda yürümek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayın üstünde yürümek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir