AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayanın üstünde yürümek

Kahve falında kayanın üstünde yürümek

Kahve falında kayanın üstünde yürümek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, günden güne sorunlarının artacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayanın üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, kutlamalar veya sevdiğiniz kişilerle sevgi dolu bir atmosfer söz konusu olabilir.

Kahve falında kayanın üstünde yürümek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, verimli ve bereketli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında kayanın üstünde durmak hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına delalettir.

Kahve falında kayanın üstünde oturmak uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayanın üstüne oturmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayanın üzerine çıkmak kazancını katbekat arttıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kayanın içine girmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında buzda kayan görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kayanın üstüne çıkmak malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir