AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstünde gül görmek

Kahve falında mezarın üstünde gül görmek

Kahve falında mezarın üstünde gül görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, hatalarını fark edeceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın üstünde gül gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında mezar üstünde gül görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, insanlar tarafından tanınacağına işarettir.

Kahve falında mezarın üstünde gül görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında mezara gül koymak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa gül dikmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda gül görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında mezara gül atmak sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hep dinç ve genç kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıktan gül toplamak eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezara gül bırakmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir