AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üstünde gül görmek

Kahve falında mezar üstünde gül görmek

Kahve falında mezar üstünde gül görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok günah işleyeceğine, saygınlığının artacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, dönülmez yollara gireceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında mezar üstünde gül gördüyseniz:

  • Duygusal konularda herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında mezar üstünde gül görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine yorulur.

Kahve falında mezarın üstünde gül görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, uzaktan haberler işiteceğine delalet eder.

Kahve falında mezara gül koymak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına yorulur.

Kahve falında mezara gül dikmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlığa gül dikmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan gül toplamak yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına işarettir.

Kahve falında mezarda beyaz gül görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın üzerinde gül görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir