AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa gül dikmek

Kahve falında mezarlığa gül dikmek

Kahve falında mezarlığa gül dikmek stresli bir ortama gireceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, garanti olacak makama oturacağına, hidayete ereceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığa gül dikmek gördüyseniz:

  • Bazı bağlantıları koparabilirsiniz.

Kahve falında mezarlığa gül dikmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara gül dikmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül fidanı dikmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül dikmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalet eder.

Kahve falında gül fidesi dikmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, büyük kayıplara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gül dikmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeye gül dikmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı gül dikmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kederleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir