AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara gül bırakmak

Kahve falında mezara gül bırakmak

Kahve falında mezara gül bırakmak hayırlı bir eşe, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mezara gül bırakmak gördüyseniz:

  • Sonradan bazı şeyleri telafiye çalışmak istemiyorsanız daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında mezara gül bırakmak gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında mezara çiçek bırakmak çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında mezar üstünde gül görmek hastalıklarının biteceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda gül görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde gül görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıkta kırmızı gül görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında mezara gül dikmek işlerin rayından çıkacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında mezar üzerinde gül görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir