AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan gül toplamak

Kahve falında mezarlıktan gül toplamak

Kahve falında mezarlıktan gül toplamak en yukarılara çıkacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıktan gül toplamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler uzun vadeli planlarınız veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında mezarlıktan gül toplamak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe gül toplamak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında renkli gül toplamak ortaklıkların bozulacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül toplamak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gül bahçesinden gül toplamak hayat boyu çok sevileceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına delalettir.

Kahve falında pembe gül topladığını görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gül toplamak aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı gül topladığını görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir