AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara gül atmak

Kahve falında mezara gül atmak

Kahve falında mezara gül atmak düşünmeden hareket edeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, kötü yönde hareket edeceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına delalet eder.

Kahve falında mezara gül atmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi tümüyle kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında mezara gül atmak iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gül atmak elden çıkan malların geri kazanılacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine delalettir.

Kahve falında denize gül atmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı gül atmak konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine gül atmak ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlığa gül dikmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında mezara gül koymak insanlardan uzaklaşılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde gül görmek birikmiş parasının olacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir