AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda gül görmek

Kahve falında mezarda gül görmek

Kahve falında mezarda gül görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, her istediğini alabileceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarda gül gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlı kurmanız olasıdır.

Kahve falında mezarlıkta kırmızı gül görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında mezarda beyaz gül görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında mezar üzerinde gül görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara gül atmak büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın üstünde gül görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan gül toplamak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda gül görmek kem gözlere gelineceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarda kırmızı gül görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir