AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstünde görmek

Kahve falında mezarın üstünde görmek

Kahve falında mezarın üstünde görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, ekmeğinin azalmayacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, ortağından ayrılacağına, edilen duaların kabul olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda hareket var.

Kahve falında mezarın üstünde görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarların üstünden atlamak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında mezarın üstünde kar görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, aile içinde husumet gelişeceğine işaret eder.

Kahve falında mezar üstünde ışık görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde çiçek görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, sorunların günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde para görmek sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, saygı göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlık üstünde uçmak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde ekmek görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kötü durumlara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir