AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üstünde ekmek görmek

Kahve falında mezar üstünde ekmek görmek

Kahve falında mezar üstünde ekmek görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına delalet eder.

Kahve falında mezar üstünde ekmek gördüyseniz:

  • Hayranlarınız veya sizi takdir eden kişiler artıyor.

Kahve falında mezar üstünde ekmek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında masanın üstünde ekmek görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında sacın üstünde ekmek pişirmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında başının üstünde ekmek görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sac üstünde ekmek pişirmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, büyük hatalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş üstünde ekmek pişirmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında mezarın üstünde yattığını görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın üstünde görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir