AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık üstünde uçmak

Kahve falında mezarlık üstünde uçmak

Kahve falında mezarlık üstünde uçmak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlık üstünde uçmak gördüyseniz:

  • İşinizi, hobilerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren bazı konular beklemediğiniz derecede yükselme nedeni olabilir.

Kahve falında mezarlığın üstünde uçmak atılıma geçeceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mezarlık üstünde uçmak sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üstünden uçmak böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstünde uçmak işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında havuzun üstünde uçmak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulut üstünde uçmak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine yorulur.

Kahve falında bir şeyin üstünde uçmak ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun üstünden uçmak hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir