AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstünde su görmek

Kahve falında mezarın üstünde su görmek

Kahve falında mezarın üstünde su görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde su gördüyseniz:

  • Anlaşmalarınızın, resmi belgelerinizin veya kişisel evraklarınızın üzerinden geçmeniz bütçe yapmanızı veya para biriktirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında mezarın üstünde su görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında mezar üstünde kar görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında mezar üstünde çiçek görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında mezar üstünde yemek yemek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlığın üstünden uçmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında mezarların üstünden atlamak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde yattığını görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında mezarın üstünde yatmak helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, iç sıkıntısına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir