AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık kenarından geçmek

Kahve falında mezarlık kenarından geçmek

Kahve falında mezarlık kenarından geçmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlık kenarından geçmek gördüyseniz:

  • Kimseyi tolere etmek zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında mezarlık kenarından geçmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, rahat bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarından geçmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumun kenarından geçmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, işlerin toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında uçurum kenarından geçmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında dere kenarından geçmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumun kenarından arabayla geçmek fakirleşeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine işarettir.

Kahve falında dere kenarında mezar görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, güzelliklere rast gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında yol kenarında mezar görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir