AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin içinde mezar görmek

Kahve falında denizin içinde mezar görmek

Kahve falında denizin içinde mezar görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, kendi bildiğini okuyacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında denizin içinde mezar gördüyseniz:

  • Elinizdeki değerleri boşa sarfetmeniz yüzünden kaynak sıkıntısı çekebilirsiniz.

Kahve falında denizin içinde mezar görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz içinde mezar görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında su içinde mezar görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine inanılır.

Kahve falında mezarlık içinde ev görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, hayırlı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde mezar kazmak evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar içinde insan görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın içinde gezmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın içinde bebek görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir