AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın içinde oturmak

Kahve falında mezarın içinde oturmak

Kahve falında mezarın içinde oturmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında mezarın içinde oturmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farkedebilir ya da yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında mezarın içinde oturmak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa oturmak umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda oturduğunu görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar taşına oturmak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezara oturduğunu görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstünde oturmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına inanılır.

Kahve falında mezarın başında oturmak çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın üstüne oturmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir