AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa oturmak

Kahve falında mezarlığa oturmak

Kahve falında mezarlığa oturmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa oturmak gördüyseniz:

  • İşyerinizde olumlu gelişmeler kaydetmeye devam edeceksiniz.

Kahve falında mezarın başında oturmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar taşında oturmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına işarettir.

Kahve falında mezarlığa oturmak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına inanılır.

Kahve falında mezarın üzerinde oturmak tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığın üstüne oturmak yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına inanılır.

Kahve falında mezar üzerine oturmak işiyle nam salacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarın üstünde oturmak iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, mallarının da hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta oturmak barış için adım atacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir