AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda oturduğunu görmek

Kahve falında mezarda oturduğunu görmek

Kahve falında mezarda oturduğunu görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda oturduğunu gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz iyi olacak.

Kahve falında mezar başında oturduğunu görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, manevi mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın içinde oturmak kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işarettir.

Kahve falında mezarlık yanında oturmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığa oturmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet eder.

Kahve falında mezara oturmak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında mezarın üzerinde oturmak daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üzerinde oturmak yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında mezar üstünde oturmak işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir