AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara oturduğunu görmek

Kahve falında mezara oturduğunu görmek

Kahve falında mezara oturduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yalan söylemeye, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında mezara oturduğunu gördüyseniz:

  • Olumsuz yaklaştığınız ayrıntı veya konuları şimdilik açıklamamanızda fayda var.

Kahve falında mezarın yanında oturmak yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın üzerine oturmak başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, yönetici makamına oturacağına delalet eder.

Kahve falında mezarın içinde oturmak arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık kenarında oturmak hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına yorulur.

Kahve falında mezar başında oturmak yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üzerinde oturmak kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında mezarlığın yanında oturmak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında mezar üstünde oturmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir