AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın başında oturmak

Kahve falında mezarın başında oturmak

Kahve falında mezarın başında oturmak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine inanılır.

Kahve falında mezarın başında oturmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle zaman geçirmeniz ilişkilerinizi geliştirebilir.

Kahve falında mezar başında oturmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar başında oturduğunu görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın başında oturmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenin başında oturmak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek başına oturmak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ başında oturmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven başında oturmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyu başında oturmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir