AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda ışık çıktığını görmek

Kahve falında mezarda ışık çıktığını görmek

Kahve falında mezarda ışık çıktığını görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarda ışık çıktığını gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir ilişki başarılarınızı daha da parlak hale getirebilir.

Kahve falında mezarda ışık çıktığını görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan ışık çıktığını görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine delalet eder.

Kahve falında elinden ışık çıktığını görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, güvensizliğini yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözden ışık çıktığını görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta ışık görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mezarda yeşil ışık görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında ışıklı mezar görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına inanılır.

Kahve falında mezarın içinde ışık görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir