AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven başında oturmak

Kahve falında merdiven başında oturmak

Kahve falında merdiven başında oturmak başarıların artacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında merdiven başında oturmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, imajınız veya kariyerinizle ilgili konularda kafanız karışık olabilir.

Kahve falında merdivenin başında oturmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında merdiven başında oturmak ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında merdivende oturduğunu görmek zor durumda bırakacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında merdiven basamağında oturmak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Kahve falında merdiven oturmak vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, kazancın ikiye katlanacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivene oturmak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işarettir.

Kahve falında merdivenlerde oturmak ön planda kalmayı sağlayacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek merdivende oturmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir