AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar başında oturmak

Kahve falında mezar başında oturmak

Kahve falında mezar başında oturmak çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar başında oturmak gördüyseniz:

  • Kişisel istekleriniz artabilir.

Kahve falında mezar başında oturduğunu görmek bazı kaynakların tükeneceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar başında oturmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın başında oturmak rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenin başında oturmak hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında dağ başında oturmak zor bir işe girileceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kabir başında oturmak yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuz başında oturmak aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında kuyu başında oturmak sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir