AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar başında oturduğunu görmek

Kahve falında mezar başında oturduğunu görmek

Kahve falında mezar başında oturduğunu görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işaret eder.

Kahve falında mezar başında oturduğunu gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki etkiler hem iyi, hem kötü sayılabilecek niteliktedirler.

Kahve falında mezarın başında oturmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında mezar başında oturmak düşmanlarına da dost olacağına, mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar başında oturduğunu görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında ateş başında oturmak fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, başarı ve zenginlik getireceğine inanılır.

Kahve falında masa başında oturmak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, yaşamının uzun olacağına delalet eder.

Kahve falında sofra başında oturmak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuz başında oturmak yakaladığı bu şansın garanti olacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına delalettir.

Kahve falında merdiven başında oturmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir