AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenin başında oturmak

Kahve falında merdivenin başında oturmak

Kahve falında merdivenin başında oturmak daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında merdivenin başında oturmak gördüyseniz:

  • Size söz verilmiş olsa da bazı bilgilere ulaşmanız henüz mümkün olmayabilir.

Kahve falında merdivenin başında oturmak bir daha kopmayacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven başında oturmak işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivene oturmak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine yorulur.

Kahve falında merdivenlerde oturmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında merdiven oturmak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdiven basamağında oturmak kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivende oturmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, ilerleyemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek merdivende oturmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir