AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu başında oturmak

Kahve falında kuyu başında oturmak

Kahve falında kuyu başında oturmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, hayatına bakacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyu başında oturmak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz paraya kavuşabilir veya yüklü miktarda para ödemesi yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kuyu başında oturmak sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kabir başında oturmak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş başında oturmak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına delalettir.

Kahve falında merdiven başında oturmak işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sofra başında oturmak iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar başında oturmak hem dua alacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın başında oturmak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında masa başında oturmak içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir