AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek başına oturmak

Kahve falında tek başına oturmak

Kahve falında tek başına oturmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine inanılır.

Kahve falında tek başına oturmak gördüyseniz:

  • Kültürel etkinliklere katılmanız mümkün.

Kahve falında tek başına oturmak yapılan işte yeniden kara geçileceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında tek başına kaybolmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tek başına yatmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında tek başına kalmak başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına yorulur.

Kahve falında tek başına uçmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tek başına yolculuk yapmak kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek başına yürüdüğünü görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına işarettir.

Kahve falında tek başına namaz kılmak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir