AnaSayfa / Genel / Kahve falında tersten yazı yazmak

Kahve falında tersten yazı yazmak

Kahve falında tersten yazı yazmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, amacına nail olacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Kahve falında tersten yazı yazmak gördüyseniz:

  • Bir kadınla ilgili sevindirici bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tersten yazı yazmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında ters yazı yazmak mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında kuran yazısını ters görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ters yazı okumak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ters yazı görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıta yazı yazmak iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yere yazı yazmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında bilgisayara yazı yazmak sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir