AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı ters giymek

Kahve falında ayakkabıyı ters giymek

Kahve falında ayakkabıyı ters giymek bir fitne çıkarmaya, tüm isteklerine kavuşacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, şansın açılacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabıyı ters giymek gördüyseniz:

  • Çok farklı seçenekle karşı karşıya olabilirsiniz.

Kahve falında ters ayakkabı giymek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıyı ters giymek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıları ters giymek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı ters giymek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabılarını ters giydiğini görmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarını ters giymek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, daha zengin hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabının ters döndüğünü görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ters çevrilmiş ayakkabı görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kar sağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir