AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters yöne yürümek

Kahve falında ters yöne yürümek

Kahve falında ters yöne yürümek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kötü halin son bulacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına alamet eder.

Kahve falında ters yöne yürümek gördüyseniz:

  • Düşmanlık eya kıskançlık içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında ters yönde yürümek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, ne yöne gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ters yöne yürümek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ters yönde araç kullanmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına inanılır.

Kahve falında arabayla ters yöne girmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ters yönde araba sürmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ters yöne girmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ters yönde namaz kılmak kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında ters yöne gitmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir