AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının ters döndüğünü görmek

Kahve falında ayakkabının ters döndüğünü görmek

Kahve falında ayakkabının ters döndüğünü görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, huzurunun yerinde olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kendisini işine vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının ters döndüğünü gördüyseniz:

  • Genel bir isteksizliğiniz olabilir.

Kahve falında ayakkabının ters döndüğünü görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiyenin ters döndüğünü görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, şan şöhret kazanacağına işaret eder.

Kahve falında dünyanın ters döndüğünü görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine işarettir.

Kahve falında ayaklarının ters döndüğünü görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağının ters döndüğünü görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geminin ters döndüğünü görmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın ters döndüğünü görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kucakta döndürülmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir