Kahve falında ters mezar görmek

Kahve falında ters mezar görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına delalettir.

Kahve falında ters mezar gördüyseniz:

  • Sizin için imkansız olan durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında mezarı ters görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ters mezar görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneşi tersten batarken görmek cebinin para göreceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi delalet eder.

Kahve falında arabanın ters gittiğini görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalet etmektedir.

Kahve falında halıyı ters görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ters lale görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hoşgörülü biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ters kıbleye namaz kılmak rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ters ayaklı görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, hayatın düzene gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir